Szanowni Klienci oraz Goście naszej strony!

W tym miejscu możecie Państwo podzielić się swoimi uwagami, spostrzeżeniami i opiniami. Jeśli jest coś za co chcielibyście Państwo nas zganić lub pochwalić zapraszamy do wyrażenia swojej opinii.  

Każda opinia jest dla nas ważna. Zapraszamy!


Dariusz 12.03.2018
Super oferta wykupuje 3 miesiczny abonanement , POLSAT SPORT prosze !!!
Jarek 12.03.2018
Tylko nie popelnijcie bledu POLSKY TV oni zaczeli dodawac wiecej abonentow a servery poprzeciazane i zacinalo i w weekendy praktycznie bylo nie mozliwe ogladanie tv ,pamietajcie zawsze JAKOSC A NIE ILOSC ,DZIEKI I POLSAT SPORT prosze
Wieslaw 10.03.2018
Tez dokladam sie do pozytywnych opinii o Firmie, duzy wybor kanalow w zaleznosci od potrzeb i zainteresowan dla kazdego. Nastepna zaleta jest zaplecze techniczne, bardzo mila obsluga, w wypadku problemow dzwonia do klienta oferujac pomoc pod kazdym wzgledem. Na kazdy email, ktory jest potwierdzony reakcja jest bardzo szybka i zawsze pomocna. Jestem z POLBOXem ponad 2 lata i zycze Firmie utrzymanaia tego poziomu jak do tej pory. Pozdrawiam z Melbourne.
Joanna 29.12.2017
Jestescie super!!!Jakosc,oferta programowa i pomoc techniczna na bardzo wysokim poziomie! Pozdrawiam Pania Konsultantke z ktora rozmawialam 24 grudnia!!!!Przemila osoba,ktora z pelnym zaangazowaniem podchodzi do klienta! Zycze Wam duzo sukcesow w Nowym Roku! Nie zmieniajcie sie!....Chyba,ze na lepsze!!!!!!
TOMASZ 02.12.2017
The best television.Popular for all people.
Bożena 03.11.2017
przed Polboxem korzystałam z usług 2 innych firm z tej branży ale w obu przypadkach po kilku miesiącach zaczynały się problemy z jakością odbioru natomiast po prawie roku z wami jak na razie wszystko jest tak jak było od początku - żadnych problemów z odbiorem, super oferta za super cenę i super obsługa klienta ! Polbox podniósł poprzeczkę jakości usług na wysokość nieosiągalną dla konkurencji - mogą sobie o niej co najwyżej pomarzyć, oby tak dalej ! mam nadzieję że po tych pozytywnych opiniach waszych klientów nie wpadniecie w samouwielbienie i nie spoczniecie na laurach ! wielkie dzięki Polbox :)
Darek 02.11.2017
Telewizja działa super , mam nadzieję ze niebawem będzie dostępna aplikacja na iPhone
Andrzej 16.09.2017
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
Chris 06.07.2017
Bardzo dobra telewizja.
Zbyszek 08.05.2017
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
Wersja skrócona
O najważniejszym
19
MAJ
2020
Wszystkim Mamusiom w Dzień Matki życzymy spełnienia marzeń, dobrego zdrowia i ciepła w sercu. Dowiedzieć się więcej
Zamów połączenie