Szanowni Klienci oraz Goście naszej strony!

W tym miejscu możecie Państwo podzielić się swoimi uwagami, spostrzeżeniami i opiniami. Jeśli jest coś za co chcielibyście Państwo nas zganić lub pochwalić zapraszamy do wyrażenia swojej opinii.  

Każda opinia jest dla nas ważna. Zapraszamy!


Testimonials


1 2 3 4
29.12.2017 - Joanna
Jestescie super!!!Jakosc,oferta programowa i pomoc techniczna na bardzo wysokim poziomie! Pozdrawiam Pania Konsultantke z ktora rozmawialam 24 grudnia!!!!Przemila osoba,ktora z pelnym zaangazowaniem podchodzi do klienta! Zycze Wam duzo sukcesow w Nowym Roku! Nie zmieniajcie sie!....Chyba,ze na lepsze!!!!!!
02.12.2017 - TOMASZ
The best television.Popular for all people.
03.11.2017 - Bożena
przed Polboxem korzystałam z usług 2 innych firm z tej branży ale w obu przypadkach po kilku miesiącach zaczynały się problemy z jakością odbioru natomiast po prawie roku z wami jak na razie wszystko jest tak jak było od początku - żadnych problemów z odbiorem, super oferta za super cenę i super obsługa klienta ! Polbox podniósł poprzeczkę jakości usług na wysokość nieosiągalną dla konkurencji - mogą sobie o niej co najwyżej pomarzyć, oby tak dalej ! mam nadzieję że po tych pozytywnych opiniach waszych klientów nie wpadniecie w samouwielbienie i nie spoczniecie na laurach ! wielkie dzięki Polbox :)
02.11.2017 - Darek
Telewizja działa super , mam nadzieję ze niebawem będzie dostępna aplikacja na iPhone
16.09.2017 - andrzej
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
06.07.2017 - Chris
Bardzo dobra telewizja.
08.05.2017 - Zbyszek
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
11.03.2017 - jerry
dziekuje bardzo
04.02.2017 - Margaret
dziekuje bardzo p.Roxanie za wspaniala pomoc i uprzejmosc w zaprogramowaniu dekodera,,dziala,
05.12.2016 - Irek
Lux!!!!!!!
1 2 3 4

Znaleźć więcej PolBox.TV na:

Wersja skrócona

O najważniejszym
09
LUT
2018
To święto przynosi radość i uśmiech, kwiaty i prezenty, niezapomniane wrażenia, a co najważniejsze - przypomina nam, że światem rządzi miłość! Dowiedzieć się więcej