Dear customers and visitors of our website! 

Here you can share your comments, thoughts and opinions. If there is anything you would like to criticize or praise us for, you are welcome to express your opinion.

 Every point of view is important to us. Welcome!


Testimonials


1 2 3 4
29.12.2017 - Joanna
Jestescie super!!!Jakosc,oferta programowa i pomoc techniczna na bardzo wysokim poziomie! Pozdrawiam Pania Konsultantke z ktora rozmawialam 24 grudnia!!!!Przemila osoba,ktora z pelnym zaangazowaniem podchodzi do klienta! Zycze Wam duzo sukcesow w Nowym Roku! Nie zmieniajcie sie!....Chyba,ze na lepsze!!!!!!
02.12.2017 - TOMASZ
The best television.Popular for all people.
03.11.2017 - Bożena
przed Polboxem korzystałam z usług 2 innych firm z tej branży ale w obu przypadkach po kilku miesiącach zaczynały się problemy z jakością odbioru natomiast po prawie roku z wami jak na razie wszystko jest tak jak było od początku - żadnych problemów z odbiorem, super oferta za super cenę i super obsługa klienta ! Polbox podniósł poprzeczkę jakości usług na wysokość nieosiągalną dla konkurencji - mogą sobie o niej co najwyżej pomarzyć, oby tak dalej ! mam nadzieję że po tych pozytywnych opiniach waszych klientów nie wpadniecie w samouwielbienie i nie spoczniecie na laurach ! wielkie dzięki Polbox :)
02.11.2017 - Darek
Telewizja działa super , mam nadzieję ze niebawem będzie dostępna aplikacja na iPhone
16.09.2017 - andrzej
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
06.07.2017 - Chris
Bardzo dobra telewizja.
08.05.2017 - Zbyszek
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
11.03.2017 - jerry
dziekuje bardzo
04.02.2017 - Margaret
dziekuje bardzo p.Roxanie za wspaniala pomoc i uprzejmosc w zaprogramowaniu dekodera,,dziala,
05.12.2016 - Irek
Lux!!!!!!!
1 2 3 4

Get more PolBox.TV on:

Briefly

About the main things
09
Feb
2018
This holiday brings joy and smile, flowers and gifts, unforgettable impressions, and most importantly - reminds us that the world is ruled by love! Read more