Szanowni Klienci oraz Goście naszej strony!

W tym miejscu możecie Państwo podzielić się swoimi uwagami, spostrzeżeniami i opiniami. Jeśli jest coś za co chcielibyście Państwo nas zganić lub pochwalić zapraszamy do wyrażenia swojej opinii.  

Każda opinia jest dla nas ważna. Zapraszamy!


1 2 3 ... 10
03/12/2017, TOMASZ
The best television.Popular for all people.
04/11/2017, Bożena
przed Polboxem korzystałam z usług 2 innych firm z tej branży ale w obu przypadkach po kilku miesiącach zaczynały się problemy z jakością odbioru natomiast po prawie roku z wami jak na razie wszystko jest tak jak było od początku - żadnych problemów z odbiorem, super oferta za super cenę i super obsługa klienta ! Polbox podniósł poprzeczkę jakości usług na wysokość nieosiągalną dla konkurencji - mogą sobie o niej co najwyżej pomarzyć, oby tak dalej ! mam nadzieję że po tych pozytywnych opiniach waszych klientów nie wpadniecie w samouwielbienie i nie spoczniecie na laurach ! wielkie dzięki Polbox :)
03/11/2017, Darek
Telewizja działa super , mam nadzieję ze niebawem będzie dostępna aplikacja na iPhone
17/09/2017, andrzej
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
07/07/2017, Chris
Bardzo dobra telewizja.
09/05/2017, Zbyszek
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
26/04/2017, Brygida
Jest super telewizja dziękuję ☺
17/04/2017, miroslaw Potulski
Kozystam juz dlugo z uslug PölBox i jestem bardzo zadowolony ,a zwlaszcza z szybkiej reakcji dzalu technicznego ,jak i szybkiej oblugi klienta ,ostatnie pare lat kozystalem z uslug innej firmy i bylem bardzo niezadowolony wiec zmienilem na PolBox i dotej pory nie zaluje aby tak DALEJ . Dziekuje !!!!
03/04/2017, Violetta
Ciesze sie ze mam polbox dziekuje za wspaniala pomoc w razie potrzeby.pozdrawiam caly zespol
18/03/2017, Rilu
Proszę na waszej stronie internetowej wpisać 100 kanałów obiecanych Chciałbym kupić PREMIUM ale jakie kanały są do oglądania ? Myśę ,że nie mają Panowie i Panie z umieszczeniem na stronie (homepage) tych 100 kanałów Serdecznie pozdrawiam
1 2 3 ... 10

Znaleźć więcej PolBox.TV na:

Wersja skrócona

O najważniejszym
07
GRU
2017
Rok kupujesz, więcej otrzymujesz! Wykup zestaw świąteczny i dostań prezent pod choinkę! Dowiedzieć się więcej