Dear customers and visitors of our website! 

Here you can share your comments, thoughts and opinions. If there is anything you would like to criticize or praise us for, you are welcome to express your opinion.

 Every point of view is important to us. Welcome!


1 2 3 ... 10
17/09/2017, andrzej
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
07/07/2017, Chris
Bardzo dobra telewizja.
09/05/2017, Zbyszek
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
26/04/2017, Brygida
Jest super telewizja dziękuję ☺
17/04/2017, miroslaw Potulski
Kozystam juz dlugo z uslug PölBox i jestem bardzo zadowolony ,a zwlaszcza z szybkiej reakcji dzalu technicznego ,jak i szybkiej oblugi klienta ,ostatnie pare lat kozystalem z uslug innej firmy i bylem bardzo niezadowolony wiec zmienilem na PolBox i dotej pory nie zaluje aby tak DALEJ . Dziekuje !!!!
03/04/2017, Violetta
Ciesze sie ze mam polbox dziekuje za wspaniala pomoc w razie potrzeby.pozdrawiam caly zespol
18/03/2017, Rilu
Proszę na waszej stronie internetowej wpisać 100 kanałów obiecanych Chciałbym kupić PREMIUM ale jakie kanały są do oglądania ? Myśę ,że nie mają Panowie i Panie z umieszczeniem na stronie (homepage) tych 100 kanałów Serdecznie pozdrawiam
12/03/2017, jerry
dziekuje bardzo
05/02/2017, Margaret
dziekuje bardzo p.Roxanie za wspaniala pomoc i uprzejmosc w zaprogramowaniu dekodera,,dziala,
17/01/2017, Agnieszka
tvn 7 sie przycina troche ,pozatym jest super!
1 2 3 ... 10

Get more PolBox.TV on:

Briefly

About the main things
08
Aug
2017
Do you have friends who will be interested about PolBox.TV? Recommend our services and get a reward for an effective recommendation! Just add in your Client Account (My Friends) email or phone number of a person if you want to recommend us. Read more