Dear customers and visitors of our website! 

Here you can share your comments, thoughts and opinions. If there is anything you would like to criticize or praise us for, you are welcome to express your opinion.

 Every point of view is important to us. Welcome!


1 2 3 ... 10
03/12/2017, TOMASZ
The best television.Popular for all people.
04/11/2017, Bożena
przed Polboxem korzystałam z usług 2 innych firm z tej branży ale w obu przypadkach po kilku miesiącach zaczynały się problemy z jakością odbioru natomiast po prawie roku z wami jak na razie wszystko jest tak jak było od początku - żadnych problemów z odbiorem, super oferta za super cenę i super obsługa klienta ! Polbox podniósł poprzeczkę jakości usług na wysokość nieosiągalną dla konkurencji - mogą sobie o niej co najwyżej pomarzyć, oby tak dalej ! mam nadzieję że po tych pozytywnych opiniach waszych klientów nie wpadniecie w samouwielbienie i nie spoczniecie na laurach ! wielkie dzięki Polbox :)
03/11/2017, Darek
Telewizja działa super , mam nadzieję ze niebawem będzie dostępna aplikacja na iPhone
17/09/2017, andrzej
Polecam POLBOX wszystkim bardzo pomocna i wspaniała obsługa i polecam dekoder naprawde warto .Dzięki i tak trzymajcie i proszę dorzućcie STARSTV .Pozdrawiam
07/07/2017, Chris
Bardzo dobra telewizja.
09/05/2017, Zbyszek
Bardzo dobra obsluga klienta!!!Naprawde polecam
26/04/2017, Brygida
Jest super telewizja dziękuję ☺
17/04/2017, miroslaw Potulski
Kozystam juz dlugo z uslug PölBox i jestem bardzo zadowolony ,a zwlaszcza z szybkiej reakcji dzalu technicznego ,jak i szybkiej oblugi klienta ,ostatnie pare lat kozystalem z uslug innej firmy i bylem bardzo niezadowolony wiec zmienilem na PolBox i dotej pory nie zaluje aby tak DALEJ . Dziekuje !!!!
03/04/2017, Violetta
Ciesze sie ze mam polbox dziekuje za wspaniala pomoc w razie potrzeby.pozdrawiam caly zespol
18/03/2017, Rilu
Proszę na waszej stronie internetowej wpisać 100 kanałów obiecanych Chciałbym kupić PREMIUM ale jakie kanały są do oglądania ? Myśę ,że nie mają Panowie i Panie z umieszczeniem na stronie (homepage) tych 100 kanałów Serdecznie pozdrawiam
1 2 3 ... 10

Get more PolBox.TV on:

Briefly

About the main things
07
Dec
2017
Get more buying a year subscription! Buy a Christmas set and get a present under the Christmas tree! Read more